In een tuin valt altijd wel iets te doen. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met het verwjderen van ongedierte of onkruid maar ook met het snoeien van  planten en bomen.

Hier worden verschillende tips gegeven welke te maken hebben met de tuin. Heeft u zelf een tip welke u graag wilt delen met anderen dan kunt u deze insturen.

Met maar een paar handige tips hangen er binnenkort weer prachtige aardbeien aan de aardbeienplant.

Lieveheersbeestje tegen bladluis
gar001
Bladluizen zuigen de sappen uit de plant waardoor de plant verzwakt. Een natuurlijke manier om bladluis te bestrijden is door gebruik te maken van lieveheersbeestje en z´n larven.

Het mag wel heel moeilijk lijken, maar het verdelgen van een distel is echter erg simpel en effectief. Met een beetje geduld is het klusje zo geklaard.

Er kan in een handomdraai aanslag ontstaan op teakhouten meubelen. Aanslag is gemakkelijk te verwijderen waardoor deze meubelen gewoon weer te gebruiken zijn.

gar002
Planten zijn een aantrekkelijk en belangrijk onderdeel van een vijver. Planten zorgen ervoor dat het water helder blijft, bieden schaduw in het water en zijn nuttig voor allerlei dieren in het water.

Vliegen in huis kunnen erg vervelend zijn. Er zijn echter een aantal oplossingen voor dit probleem, een paar simpele manieren om vliegen uit huis te verdrijven.